UTAMA | DAFTAR | WEB AUTODOWNLINE | MEMBER LOGIN
Iklan : Selamat Datang Ke jutawantopup2u.com !


Penerangan :

Hampir setiap hari anda menggunakan topup pada telefon pintar anda untuk panggilan, SMS dan data internet. Tahukah anda, anda sebenarnya boleh berjimat dengan pembelian topup ?

Saya ingin memperkenalkan sistem yang digunakan oleh Topup Mobile network, dimana anda boleh mendapatkan topup dengan harga yang lebih murah. Topup RM30 anda boleh dapat dengan harga RM28 lebih sahaja.

Selain daripada jualan topup, anda juga boleh menggunakan sistem ini untuk pembayaran bil seperti TM, UNIFI, Astro, TNB, Bil Air, YES, bil telco dan pelbagai lagi.

Sistem yang kami gunakan amat mudah, cuma perlu guna aplikasi ringan sahaja, anda sudah boleh membuat transaksi jualan topup,pembayaran bil serta pin topup. Aplikasi SRS Mobile ini boleh digunakan pada platform android dan juga IOS

Buatlah keputusan dengan bijak, sampai bila nak topup kredit tapi TAK DAPAT apa2 keuntungan?

Sebarang pertanyaan boleh terus ke http://bit.ly/2mHaw3BWeb : http://bit.ly/2mHaw3B
Iklan dihantar oleh : zulfaizan (zulfaizan@gmail.com)

Perhatian : Biz1M.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.
Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
Masukkan kata carian :
 
 
 

Hubungi Admin :
biz1m.com@gmail.com
SMS/Tel/WhatsApp :
014-2282771

Biz1M.com © 2016